Motxilla

Amb els anys la vida es va omplint de vivències i records, alguns bonics, altres punyentment dolorosos.

Amb els anys anem omplint una motxilla amb experiències, aprenentatges, coneixements, errors i encerts. I secrets. Alguns tenen bon gust, d’altres són amargs. Alguns ens omplen d’orgull, altres ens enfonsen en la misèria. Alguns els voldríem oblidar, però tornen, tossudament al capdamunt de la motxilla cada vegada que l’obrim.

Si bé aquests mai els llançarem, mai ens en lliurarem, serà qüestió de continuar omplint la motxilla, i si pot ser de bons moments, millor.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Motxilla

  1. Aitor diu:

    És cert que sovint se’ns tornen a ficar a la motxilla experiències que voldríem deixar enrera, però l’important és que siguem prou forts per portar la motxilla amb llibertat i que ens sembli ben lleugera.
    🙂

Els comentaris estan tancats.